Reality Malacky
Reality Malacky Široká ponuka nehnuteľností v regióne Záhorie. Ponuka bytov, domov, pozemkov.
Reality Záhorie
Reality Záhorie Vyberte si tú najlepšiu nehnuteľnosť z našej ponuky realít.
Reality Malacky
Reality Malacky Široká ponuka nehnuteľností v regióne Záhorie. Ponuka bytov, domov, pozemkov.
Reality Záhorie
Reality Záhorie Vyberte si tú najlepšiu nehnuteľnosť z našej ponuky realít.
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Predaj 4 izbového rodinného domu Zohor

Cena:
237 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Malacky
Obec: Zohor
Kategória: Domy a vily
Stav objektu: pôvodný stav
Počet izieb: 4
Úžitková plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 1133 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:nie
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:275035

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Znížená cena!

Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej lokalite obce Zohor. Pozemok o výmere 1133m2 je slnečný, orientovaný na juhozápad. Celý pozemok je kvalifikovaný ako zastavaná plocha a nádvorie, čo na ňom umožňuje stavbu druhého domu. Podľa VZN obce Zohor je minimálna výmera pozemku určeného na výstavbu RD 450 m2.

Rodinný dom s hospodárskou časťou má zastavanú plochu cca 150 m2. Postavený je z tehly, okolo roku 1945. Časom prešiel drobnými rekonštrukciami. V prednej časti domu sú plastové okná, v zadnej staršie drevené, s bezbariérovým prístupom, plastové vchodové dvere. Dom pozostáva zo vstupnej chodby,  štyroch izieb, z toho tri  sú samostatné, jedna priechodná, kuchyne s jedálenským kútom, špajzou, kúpeľňou a hospodárskou budovou, ktorá sa nachádza za obývacou izbou, čo umožňuje stavebnými úpravami zväčšiť obytnú plochu. V kuchyni sa nachádza plynový sporák s elektrickou rúrou, kuchynská linka, kúpeľňa s WC a sprchovacím kútom,  je prispôsobená pre telesne postihnutú osobu. Ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým bojlerom, kúrenie je kombinované – piecky na drevo a plynové gamatky.  Nehnuteľnosť má všetky inžinierske siete.

Dom má peknú rovinatú, slnečnú záhradu s ovocnými stromami, momentálne so zatrávnenou plochou. Je vhodný na rekonštrukciu, prípadne ako dočasné bývanie na obdobie počas výstavby nového RD, s možnosťou jeho ďalšieho využitia. Šírka pozemku od prístupu z cesty je približne 19 m, postupne sa zužuje na 16 m, dlhý je cca 70 m. Vďaka svojej polohe,  kľudná lokalita, a pritom  blízko centra obce, je ideálny na trvalé bývanie ako aj na víkendový pobyt.

Obec Zohor má dobrú občiansku vybavenosť, školu, materskú školu, kultúrny dom, obchody, reštaurácie, železničnú stanicu, autobusové spojenie a  prístup na diaľnicu, či už do Bratislavy alebo smer Česká republika. V okolí je viacero priemyselných  parkov,  blízky Volkswagen a pod., čo umožňuje výborné možnosti zamestnania s prijateľnou dostupnosťou.

V prípade rýchleho jednania je možná dohoda o cene.

 

Kontakt:

Mgr. Monika Šteflovičová

0910 905 000

 

Cena: 237000,-   

Maklér:

makler
Maklér:Mgr. Monika Šteflovičová
Telefón:0910905000
E-mail:steflovicova-ZVNC-reality.ba

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.