Reality Malacky
Reality Malacky Široká ponuka nehnuteľností v regióne Záhorie. Ponuka bytov, domov, pozemkov.
Reality Záhorie
Reality Záhorie Vyberte si tú najlepšiu nehnuteľnosť z našej ponuky realít.
Reality Malacky
Reality Malacky Široká ponuka nehnuteľností v regióne Záhorie. Ponuka bytov, domov, pozemkov.
Reality Záhorie
Reality Záhorie Vyberte si tú najlepšiu nehnuteľnosť z našej ponuky realít.
Vyhľadávanie
Podrobné vyhľadávanie
  -     €
  -   m2

Moderný, priestranný 3i byt v kľudnej oblasti, projekt Devínsky Dvor

Cena:
249 000,00 €
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava IV
Obec: Bratislava-Devínska Nová Ves
Ulica: Opletalova
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 88 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 3 / 4
Vonk. park. miesto: Áno
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón:nie
Loggia:áno
Terasa:nie
Parkovanie:neuvedené
 
ID inzerátu:275382

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na predaj príjemný, slnečný, moderný, priestranný 3 izbový byt v zabehnutej tehlovej novostavbe (2014), ktorý sa nachádza v kľudnej oblasti novej štvrte na Opletalovej ulici v DNV, projekt Devínsky Dvor. Byt je orientovaný na 2 svetové strany (Z a V) a je štýlovo zariadený nábytkom na mieru.

BYT
Podlahová plocha bytu je 80 m2 + 8 m2 loggia. Byt sa nachádza na 3. poschodí v 4 – poschodovej novostavbe s veľkým výťahom. Pozostáva z 2 nepriechodných, nadštandardne veľkej obývacej izby prepojenej s kuchyňou, kúpeľne, samostatného WC a balkóna s orientáciou do tichého dvora. Vysoký komfort bývania zabezpečuje rozdelenie bytu na dennú časť a nočnú časť. Denná časť bytu je orientovaná na východ a nočná na západ. Byt je zariadený kvalitným nábytkom na mieru (vstavané a plne vybavená kuchynská linka na mieru, 2x vstavaná skriňa, obývačková stena, knižnica) K bytu patrí aj komora na poschodí hneď vedľa bytu a pivnica na prízemí. V komore aj pivnici sú spravené police na mieru, vďaka čomu sa dá skladový priestor maximálne využiť (možné skladovať aj bicykle). Súčasťou bytu je aj klimatizácia (Mitsubishi - ovládanie aj na diaľku), ktorú v lete určite oceníte.
Veľkou výhodou bytu je vlastná výmenníková stanica Danfoss, vďaka ktorej si viete ustrážiť náklady na teplo. Mesačné náklady na prevádzku bytu sú veľmi nízke – správa bytu je 120 EUR (+elektrina a internet).

LOKALITA
Byt sa nachádza v kľudnej časti Devínskej Novej Vsi, ktorá má dobré dopravné napojenie na obchvat. V blízkosti je vlaková zastávka (12 min do centra Bratislavy, 45 min do centra Viedne), ako aj zastávka MHD s dobrou dostupnosťou do mesta. Poloha ponúka veľa možností na aktívny oddych v prírode - hrad Devín, rieka Morava, cyklotrasa, Sandberg, Devínska Kobyla. V blízkosti je aj obchodné centrum Bory Mall.

CENA
K bytu si je možné dokúpiť 1 parkovacie miesto, ktoré sa nachádza hneď pri vchode bytového domu, čo je veľmi praktické v prípade nepriaznivého počasia alebo pri vykladaní nákupu.
V prípade záujmu sa dá zabezpečiť aj dlhodobý prenájom ďalšieho parkovacieho miesta v tesnej blízkosti bytu.

Maklér:

makler
Maklér:Monika Zacharová
Telefón:0948395777
E-mail:zacharova-ZVNC-reality.ba

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.